Personal trainer & RAVINTOValmentaja

FYSIOTERAPEUTTI  Henna Linné

KOKONAISVALTAISESTI & LUONNOLLISESTI

Jokainen kohtaamani ihminen on minulle ainutlaatuinen yksilö ja jokainen kohtaaminen opettaa. Näen ihmisen aina kokonaisvaltaisesti ja huomioin työskentelyssäni kehon ja mielen yhteyden. Niitä ei voi erottaa toisistaan, koska ne ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa keskenään. Vaikuttamalla mieleemme voimme vaikuttaa suoraan myös kehossa tapahtuviin muutoksiin, ja toisin päin. 

 

Luonnollisuus tarkoittaa minulle työssäni ennen kaikkea kehon luonnollisten prosessien tukemista. Prosessi vaatii aina aikaa, ja pysyvät muutokset eivät tapahdu hetkessä. Kerron aina uusille ohjattavilleni, että minulta ei kannata tulla hakemaan apua pikaisiin ihmedieetteihin tai -muutoksiin. Ei ole olemassa vippaskonsteja, luonnotonta oikotietä tai terveellisiä pikalaihtumisia. Jos olisi, meillä ei kuolisi Suomessa sydän- ja verisuonisairauksiin 34 % väestöstä.

 

Työskentelyssäni palaan aina ihmisen evoluution alkulähteille ja luontoon. Näiden avulla voimme saavuttaa pysyvämpiä muutoksia ja ymmärtää ihmistä paremmin. Muutoksiin tarvitaan aikaa sekä perusasioiden kunnioittamista ja luonnollista lähestymistapaa. Luonnollisuudella tarkoitan työssäni esimerkiksi biomekaniikan ja kehon luonnollisten liikemallien tukemista. Ravitsemuksessa taas mahdollisimman puhtaiden, prosessoimattomien ja ravitsevien ruoka-aineiden kannattamista. Psyykkisten asioiden kohdalla kehon ja mielen yhteenkytkeytymistä sekä sen merkityksellisyyttä. 

YHTEENVETO PALVELUISTANI

  • Personal training fysioterapeuttisella lähestymistavalla

 

  • Liikkumisen ja toimintakyvyn analysointi

 

  • Psyykkinen valmennus (NLP/TRE/EFT/hengitysfysioterapia)

 

  • Hyvinvointiluennot & TYHY-päivät

 

  • Klassinen hieronta

 

  • Ryhmäliikuntaohjaukset
  • Esiintymis- ja vuorovaikutuskoulutukset